Sunday, September 18, 2011

wOw... Blog cik lala berwajah baru!!

huhu.... tetiba rasa teruja sangat nak mencantek kan blog cik lala yg hidup segan mati tak mahu nie.. cantek ke? haa bole la.. (puji la ckit bg cik lala kembang semangkuk) hihi... kalau tak puji taknak kawan.. :'(


      seharian tau cik lala menggodek benda alah nie semata-mata nak dapat hasil yg cik lala kira dah cukup baik la walau tak secantik blog2 org lain tu..tapi xpe,, x kesah,, yg penting cik lala puas hati.. pedulikanlah dengan orang lain punya.. betoi tak? Tapi kan cik Lala nak bagitahu nie.. aisshh malu ckit la nak ckap, sebenarnye kan....sebenarnye... ermmm.. nak bgtau tak nie............. sebenarnye...


     Sebenarnye kan tadi cik lala jalan-jalan melepak ke blog yg cantek2... sampai lah cik lala terjumpe header kartun Welcome to my blog dari blog sorang adik comel.. lupa dah nama dia, baru darjah enam si adik manis tu... hihi.. akak mintak maaf la ye.. akak curik kartun nie dr blog awak.. tak malu kan? haa sorry2.. nak buat sendiri akak tak reti... (nampak comel je terus rembat) thanks adik... 

3 comments:

  1. comey seyh..hehhe...suka ayat kat keter kuning tu.huhuhu

    ReplyDelete
  2. maceh sarah... kete tu takde driver.. hehe.. bergerak lah dia ngan Kuasa Maha Pencipta.. Amiin..

    ReplyDelete
  3. waahh.. semangat-semangat... ini yg kite mahukan... adakah pondok usang yg sedikit sebanyak memberi impak sokongan... hee...

    ReplyDelete