Friday, November 11, 2011

Segmen Pertama: Bertaut di Blog Tautan Kasih



FIRST TIME JOIN SEGMEN
&
FIRST TIME KOMEN BLOG ORANG
..BERDEBAR RASANYE..

CIK LALA NAK KOMEN TENTANG :

  • Seriusly, header blog awak memang cantek! Itu yg buat Cik Lala jadi follower awak.. Suka tengok!                                     bukan bodek okey.. :)
  • Tang lagu Aizat tu, Cik Lala rasa takyah pasang pun okey kot. Secara jujurnya, Cik Lala terpaksa mute kan speaker lappy nie sekejap.. Sebab rasa macam serabut sangat.. Ikhlas nie!
b) TutorialTK 
  • Pada mata Cik Lala, tutor nie biasa-biasa saja, tapi cik Lala suka sebab ownernya pemurah hati, tak kedekut ilmu.. sudi kongsi ilmu terutama kepada blogger baru macam Cik Lala nie.. ^____^
  • Header takde. Tak Cantik.
  • Post Background Tak Menarik.
  • Seeloknya (http://tutorialtautankasih.blogspot.com/) perlu dihiasi dengan lebih menarik, cantek, hinggakan blogger-blogger baru seperti Cik Lala terpesona dan rasa semakin teruja - muja nak meniru gaya ala-ala yg ditutorkan tu.. hehe.. 
jangan marah ek.. Senyum..
PEACE! 

MENGENAI BLOG CIK LALA..
  • Sedap je tangan nie mengomen blog orang kan, padahal blog Cik Lala nie lagi macam haram jaduu.. ^______^
  • Actually, nawaitu dulu-dulu join blogging just nak jadi kan diari cinta cik Lala je, lastly cinta tak kesampaian terus lah jadi blog yg caca marba nie.. kihkih..         Tak caya? tengok sendiri la.. nie link blog Cik Lala  
(dah percaya belum? lagi teruk kan)

~ upss.. maaf. Cik Lala TER tag sape2 je yg bace entri ni ~

Okey, Lastly saya ucapkan terima kasih kepada FIQAH kerana sudi invite saya menyertai segmen ini. Pengalaman pertama saya walaupun dah setahun terjebak dengan dunia blogging.. 
RASA TERUJA!

 ^______^


2 comments:

  1. terima kasih sdi join dan memberi komen..sya sgt menghargainya :)

    ReplyDelete
  2. mohon kerjasama utk x ubah warna dan header blog ya..saya sdh siapkan entri promosi utk blog awk dan tnggu utk disiarkan je :)

    ReplyDelete