Sunday, July 22, 2012

PUASA NAFSU

Salam Ramadhan buat semua.. 
Semoga kita sama-sama dapat mengerjakan ibadat ini dengan sebaiknya. 
Zakat jangan lupa. Bukankah berzakat membawa berkat?
Maka, Berzakatlah kamu bagi yang mampu. :)

Apa juadah berbuka ini hari? Ada seddapp ka? huhu.
Aku TERPAKSA kawal nafsu yg kuat mentekedarah ni.

My mom awal -awal dah sound.

"haa, kau tu makan jgn tak hengat dunia. 
kawal sikit makan. 
Badan da mula macam badak"
sadiskan.
Agak tersentap disitu. hewhewhew.

Actually bila ingat-ingat balik, serius shit aku tak sangka akan memegang title tunangan orang secepat ini. Terasa seperti mimpi. PANNGG!! lempang pipi kanan, auuw sakit! ini bukan mimpi. Ada lebih kurang 3 bulan  lagi sebelum aku bergelar ISTERI orang..

Eeeuuuwww

MISI UTAMA: 
Menghapuskan lelemak badan.
Almost 15 kg to go.
Can I?

Monday, July 2, 2012

Assalamualaikum..

STRESS!
Saya rasa benda ni pasti akan dialami oleh setiap bakal pengantin.
Saya juga tidak terkecuali.
Less 4 month to go..
Nervous? 
Of course im nervous.