Sunday, July 22, 2012

PUASA NAFSU

Salam Ramadhan buat semua.. 
Semoga kita sama-sama dapat mengerjakan ibadat ini dengan sebaiknya. 
Zakat jangan lupa. Bukankah berzakat membawa berkat?
Maka, Berzakatlah kamu bagi yang mampu. :)

Apa juadah berbuka ini hari? Ada seddapp ka? huhu.
Aku TERPAKSA kawal nafsu yg kuat mentekedarah ni.

My mom awal -awal dah sound.

"haa, kau tu makan jgn tak hengat dunia. 
kawal sikit makan. 
Badan da mula macam badak"
sadiskan.
Agak tersentap disitu. hewhewhew.

Actually bila ingat-ingat balik, serius shit aku tak sangka akan memegang title tunangan orang secepat ini. Terasa seperti mimpi. PANNGG!! lempang pipi kanan, auuw sakit! ini bukan mimpi. Ada lebih kurang 3 bulan  lagi sebelum aku bergelar ISTERI orang..

Eeeuuuwww

MISI UTAMA: 
Menghapuskan lelemak badan.
Almost 15 kg to go.
Can I?

No comments:

Post a Comment