Tuesday, November 12, 2013

TOUCHING

Kekadang aku rasa touching! 
Kejam kot kalau kata menyusukan anak dengan susu ibu sebab aku kedekut, pasal nak jimat. Eh awak tahu tak betapa banyaknya kelebihan susu ibu? Kita tak pernah kata apa pon awak nak bagi anak awak susu mahal ke, susu murah ke. . 
Terpulang pada cara masing2 la kan . . 

Friday, November 1, 2013

review : Quinny Zapp Xtra

QUINNY ZAPP XTRA
Okey kali ni nak buat review mengenai Quinny Zapp Xtra stroller. Pemilik-pemilik myvi atau kereta berbonet kecil sekalian sila ambil perhatian.. Hehehe.

Sila tersenyum lebar bila tengok gambar ni : 

 Jimat Ruang. 
 Tak kacau space penumpang.

Boleh buat mcam gambar diatas if nak travel jauh or nak guna bnyak space bonet.

Ni rupa bila pintu bonet telah ditutup.




Kadang-kadang nak Selfie jugakk! haha.

Melalui pembacaan, bayi selalunya suka memandang muka ibu atau orang yang rapat dengannya. Hal ini membuatkan bayi akan merasa lebih selamat. Stroller ni pulak boleh facing ke depan or kebelakang. Boleh adjust tempat duduk.

HARGA : RM 1199 (Without car seat)

See you next review.. Bye!