Saturday, April 7, 2012

Finally . .

Salam Jumaat peeps!

Yes people, i finally chose him!

Walaupun kami kenal tidak lama, tapi Alhamdulillah. 
Kami ambil keputusan untuk bernikah.
Mungkin bercinta selepas kahwin lebih indah.
Bab Jodoh kan rahsia Allah.
< Insyaallah >
Kita mengharap yang terbaik. Kita mencuba yang terbaik. 
Kita berusaha sedaya upaya.
Selebihnya kita berserahlah pada yg Maha Kuasa.

3 comments:

  1. Syukur alhamdulillah =)) Semoga dipermudahkan Allah. Bertuah saudari dapat lelaki macam dia sebab tak tangguh2kan nak bina masjid..

    btw, nak pesan sikit ni:-)

    Salam ukhuwwah! Terima kasih sbb follow blog M U R N I @ Nilai Murni @ Huda Insyirah. Tu semua nama blog saya yg under url http://www.anamuaddib.blogspot.com / http://www.blogbercakap.blogspot.com . Saya nak tutup blog tu, jadi kalau sudi nak follow saya balik, follow blog ini pula ya. Blog saya juga. InsyaAllah lebih baik dari blog sebelumnya. Terima kasih sekali lagi ya.

    ReplyDelete
  2. Moga masjid yang bakal dibina akan bahagia hingga ke syurga... Tahniah buat bakal pengantin... =)

    ReplyDelete
  3. WAH..seronok kalo dpt mcm ni...semoga bahagia selalu :)

    ReplyDelete