Friday, October 25, 2013

Review : Eve Love Heavenly Breastpump

Itu hari dalam DILEMA memilih breastpump. Tapi kini tidak lagi, kerana sy  sekarang sudah sebulan menjadi pengguna tegar breastpump jenama Eve Love Heavenly.


SO Kesimpulannya : HIGHLY RECOMMENDED

  • First thing, TAK BANYAK PART untuk dicuci. Amat sesuai untuk yg pemalas seperti sy. 
  • Suction yg tak menyakitkan.
  • Ringan.
  • Bunyi tak bising.
  • Boleh guna elektrik atau bateri.
  • Duo -Pumping.
  • Boleh hands free tapi sy takpernah guna pon. Lagi senang guna nursing bra lepastu main selit-selit je. hahaha
  • MURAH 
  • Warranty 6 bulan
  • Keluaran Malaysia
Disebabkan harganya murah sy tak kisah kalau waranty cuma 6 bulan. BAGI SAYA, Ye! bagi sy.. lain orang kan lain pendapatnya . . After 6 month kalau rosak, buang dan belilah yg baru. Kan murahhhh jika nak dibandingkan dengan jenama yg lain-lain. Bagi Saya daripada beli mahal-mahal, pastu nak kena hantar servis Mahal. Nak beli sparepart baru pon Mahal. . mmg sy tak mampu. Bagi yg berkemampuan, bolehlah beli yg lebih mahal. Jenama terkemuka. :)

Tak banyak part.
Pump session di office

Pumping dalam kereta. Time tunggu abang shopping.
Okeh, sekian sahaja review dr sy.. Happy reading, TQ.



2 comments:

  1. betul tu lain org lain pendapat.
    mcm sy hanya dengar dan baca pendapat org saja.mudah mudahan membantu kmdian hari.in shaa Allah

    ReplyDelete
  2. kalau performance bagus apa salahnya beli yg murah... made in malaysia may be senang nak dpt spare part kot.. :) saya pengguna medela tp suke tgk eve love ni, agak2 kalau eve love keluar awal, saya pilih yg ni je kot tak payah beli yg mahal sebab kriteria semuanya menepati citarasa :)
    www.prettyraudhah.com

    ReplyDelete